На Волині 15 людей вкрали «євробляху» з-під носа у митників

1
-1
На Волині 15 людей вкрали «євробляху» з-під носа у митників
У Ратному 15 людей вкрали автівку на іноземній реєстрації з митного складу.

Про це 10 жовтня під час брифінгу щодо результатів роботи митниці за 9 місяців 2018 року та завдань на наступний період повідомив в.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Посадовець повідомив, що митники склали протокол порушення митних правил на громадянина Молдови, який переміщував автівку через державний кордон терміном на 1 рік.

«Нами встановлено, що він передав право керування громадянину України, та порушив терміни», - мовив Шелігацький. Тож на молдаванина склали 2 протоколи, один, зокрема, за перевищення строків, а автівку передали на митий склад у Ратному.

Йдеться про автомобіль Ауді А6 2005 року випуску. Вартість його оцінили у 120 тисяч, тож санкція статті становить 300% від недобору митних платежів – тобто понад півмільйона гривень.

«Охоронець повідомив, що близько 15 невідомих зламали замки і вкрали цей автомобіль», - додав Шелігацький. За його словами, випадком вже займаються правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Банда биків-бляховозів які думають що їх багато то їм все дозволено-стріляти в сраку сіллю таких!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні