На Волині заблукали бабуся та внук, які пішли в ліс за жолудями

0
1
На Волині заблукали бабуся та внук, які пішли в ліс за жолудями
У селі Піски Горохівського району заблукали 62-річна жителька та її 15-річний онук.

9 жовтня вони вирішили назбирати жолудів, пише "Волинь-нова".

До лісу поїхали велосипедами, аби назбирати жолудів.

Ліс знали добре, отож поставивши двоколісний транспорт у надійне місце, пішли собі від галявини до галявини. «Тихим полюванням» захопилися настільки, що не зогледілися, коли заблукали.

"Озирнулися, як стало сутеніти. Чим швидше старалися знайти знайомі стежки, тим далі, як з’ясувалося, заходили в лісову гущу. Не на жарт злякалися, як вийшли до очеретяних заростів, та побачивши за ними вогники людських осель, вирішили перейти плавні. За ними вперлися в незнайому водойму", – розповідала Людмила.

"Хто зна, чим би закінчилася ця мандрівка, якби Сергій не згадав, що в таких випадках треба телефонувати «102». То була вже майже 22 година", – пише видання.

Тепер бабуся і онук вдячно кажуть, що поліцейські не приїхали – примчали з Горохова менш, як за 20 хвилин. По спеціальному приладу їм вдалося встановити місце знаходження блукальців, а щоб ті вийшли до них, інспектор СРПП №4 Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області капітан поліції Олександр Гаврилюк і старший сержант поліції СРПП №4 старший сержант поліції Віталій Мартинюк включили сирену і мигалки.

Вертатися жінці і юнакові довелося через ті ж очеретяні хащі. В якусь мить бабуся провалилася в заповнений водою рів, та внук вправно подав руку і витягнув із нього рідну. Не стали чекати й поліцейські, а зустріли потомлених людей біля якогось містка, акуратно провели їх по прогнилих колодах і відвезли додому.
Теги: ліс, поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні