--> У Луцькому політесі відкрили Лабораторію швейної індустрії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькому політесі відкрили Лабораторію швейної індустрії

0
1
У Луцькому політесі відкрили Лабораторію швейної індустрії
У Луцькому національному технічному університеті відбулося офіційне відкриття Лабораторії швейної індустрій.

У вівторок, 9 жовтня, на захід завітали представники індустрії легкої промисловості та безпосередньо сам ініціатор та ідейник директор компанії SOFTORG – Олександр Звєрєв.

«Галузь легкої промисловості потрібно розвивати. Ми робимо вклад у майбутнє та у нових професіоналів. Усіма можливими силами будемо продовжувати створювати такі лабораторії у навчальних закладах. Прикро розуміти, що виробничі професії стають непопулярними. Їх потрібно розвивати та вкладати ресурси», - розповідає Олександр.

Компанія SOFTORG сумісно з брендами промислового обладнання JUKI, MALKAN та SERKON зробила великий крок до розвитку легкої промисловості.

Першим університетом, який вже отримав обладнання від SOFTORG, став Київський національний університет технологій та дизайну, другим - Хмельницький національний університет.

Представники компанії SOFTORG презентували студентам Луцького національного технічного університету сім сучасних швейних машин, аби учні мали можливість навчатися та краще опановувати майбутню професію.

На відкритті Лабораторії спеціалісти показали технічні можливості машин і передали їх у надійні руки професіоналів Луцького політеху.

Як розповідає директор Луцького центру зайнятості Роман Романюк, що професія швеї завжди буде актуальна, адже професіонали легкої промисловості дуже цінуються на ринку праці.

«Сьогоднішній захід реально прогресивний та перспективний. Легка галузь завжди буде потрібна за будь-яких часів та умов. На Волині більше 100 роботодавців, які готові надати робочі місця. Найбільша кількість вакансії – швачки.

Респект ректору ЛНТУ Петрові Савчуку за те, що розвиває навчальний заклад. Відкриття лабораторії це великий крок у майбутнє, який направлений на задоволення потреб роботодавця», - резюмує Романюк.

Додамо, що вартість обладнання більше ніж півмільйона гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні