У Луцьку на Рівненській діти граються у котловані, де ремонтують тепломережу

1
-3
У Луцьку на Рівненській діти граються у котловані, де ремонтують тепломережу
У Луцьку на вулиці Рівненській діти граються у ямі, де покладені труби тепломережі.

На це поскаржилася лучанка Людмила Сидорчук, - повідомляє ІА Волинські новини.

Яма знаходиться за адресою вулиця Рівненська, 1-3-5. Жінка зауважує, що при виконанні робіт працівники не дотрималися норм безпеки – огородили глибокий рів лише двома зламаними гілками та паперовою стрічкою.

Лучанка наголощує, що через це можуть постраждати діти, які постійно там «лазять».

«Вчора дітям пояснювалося цілий вечір, що лазити по газових трубах є дуже небезпечно. А їм сьогодні знову м'яч закотився у яму. Роззирнулися навколо - дорослих на горизонті нема - шусть за м'ячем знову по трубі», - пише Людмила Сидорчук.

«Ну невже у такому виді вуличних робіт не приймають мір безпеки трохи більших за паперову стрічку і дві зламані гілляки певно з наших же дерев?!» - звертається жінка.

Лучанка розповідає, що три дні тому робітники, які проводять там роботи, казали, що то газові труби і показували периметр, як ті труби під землею лежать. Сьогодні ці ж працівники кажуть вже, що це труби тепломережі, а не газові.

«У тому то й справа, що мешканці будинків у них вимагають відповідей на питання, що вони роблять, що це таке, а ті відповідають: «Ми нічого не знаємо. А от дітям небезпеку створили і мене це найбільше хвилює. Репетую на дітей оце вже четвертий день, бо ж я з роботи приїжджаю пізно, а вони на вулиці, щоб ніде не лізли. А хіба послухають?!» - наголошує в тексті Людмила Сидорчук.

Як вдалося з’ясувати, роботи за адресою, яку вказала лучанка, проводить Управління капітального будівництва Луцької міської ради. «Там проводиться реконструкція тепломережі. Проект є, дозвіл є, ордер є», - розповів начальник управління Леонід Карабан.

В управлінні зазначили, що загалом роботи триватимуть орієнтовно ще два тижні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бляха ми колись малі були грались в траншеях коли газ прокладали і що і ніхт оен вмер.....якщо дитя не тупариле т овсе буде ок а не роблть з дітей якихось недоумків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні