Розшукують родичів померлої волинянки

0
6
Розшукують родичів померлої волинянки
У Павлівській ОТГ шукають родичів Наталії Іванівни Мазур, 1971-го року народження, уродженки міста Володимира-Волинського.

Жінка померла 5-го жовтня, повідомляє "Буг".

Останні роки жінка проживала в селі Павлівка Іваничівського району. Чоловік, з яким була у шлюбі, не має жодної інформації про місце перебування її родичів.

Як повідомляють в сільраді, пара одружилася в Криму у 2009-му році, спільних дітей у них не було. З документів померлої встановлено, що вона є матір’ю чотирьох доньок.

Наталія ніде не працювала, її чоловік – пенсіонер.

Рідні досі не повідомлені про смерть Наталії Мазур. Витрати на похорон жінки компенсувала Павлівська сільська рада, оскільки в чоловіка немає такої фінансової можливості.

Якщо вам відома інформація, яка допоможе віднайти рідних померлої, прохання повідомити її за телефонами: 0964318086; 0337293131.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні