Луцьку лікарню відремонтують за 800 тисяч гривень

0
-2
Луцьку лікарню відремонтують за 800 тисяч гривень
На поточний ремонт елементів благоустрою Луцька центральна районна лікарня, що знаходиться на вулиці Теремнівській, 100 у Липинах Луцького району, спрямує 778,5 тис. грн.

Ще 410 тис. грн медичний заклад витратить на детектори та аналізатори, пише ІА "Волинські новини" з посиланням на "Prozorro".

Відповідні тендери установа оголосила через систему електронних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 19 та 21 жовтня. Аукціони, свою чергою, мають розпочатися 22 жовтня.

Йдеться, зокрема, про укладення бруківки, встановлення бордюрів і вивезення сміття. Роботи з поточного ремонту планують завершити до 30 листопада цього року.

Два комплекти нового обладнання лікарня має отримати до кінця 2018 року. Це автоматичний біохімічний аналізатор та експрес-аналізатор сечі.

Нагадаємо, що попередньо Луцька центральна районна лікарня оголошувала тендер на поточний ремонт кабінетів приймально-діагностичного відділення та операційного блоку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні