Чек за борщ, дітей чи випрасувану сорочку: лучанка розповіла про сімейні обов’язки

6
6
Чек за борщ, дітей чи випрасувану сорочку: лучанка розповіла про сімейні обов’язки
Лучанка Юлія Смаль розповіла про те, що жінка не повинна вдягати на себе фартух та виконувати усі домашні справи тільки через те, що її чоловік приносить додому гроші.

Про це вона написала у блозі на «Волинь. Life».

Юлія Смаль вийшла заміж майже 17 років тому. Жінці не подобається «фінансове обчислення» ролі кожного члена подружжя. Коли жінка, яка прибирає, пере і доглядає за дітьми, ніби висуває чек за свої послуги.

«Так, ніби хтось когось заміж нагаєм гнав і зарплату тепер роками не виплачує. Ніби ж ні. В нормі подружжя – це взаємовигідний союз, де кожен мав би робити, що може, і це має приносити радість від того, що ти комусь близькому, любимому зробив добре», - пише лучанка.

Вона додає, що багато жінок вважають, що, виконуючи домашню роботу, цим самим приносять себе в жертву чоловіку.

«Мене безкінечно дивують люди, які свою втому обчислюють в десятках тисяч гривень, включаючи сюди і цілодобовий догляд за власними ж дітьми. А потім буде: в інших діти, як діти, а ти от не враховуєш, що замість тебе я могла заробляти по десять-двадцять-тридцять тисяч щомісяця. Чи там: я тобі себе в жертву принесла, от, порахуй, будь ласка, всі чеки в мене при собі. Не розумію...» - додає Юлія Смаль.

На її думку, жінка не повинна довічно доглядати і задовольняти чоловіка тільки через те, що він приносить додому гроші.

«Власне, от він, хрестоматійний трикопійковий маніпулятор: за те, що він тобі заробляє гроші (так, ніби без мене він не заробляв би, не мав би потреби в їжі чи порядку, наймаючи когось для цього, або не тратив би їх на когось ще), ти тепер мусиш його довічно доглядати, обходжувати, обглажувати і задовольняти, і він тобі за це взагалі нічого не винен, навіть банального співбатьківства своїм же дітям, яких завів у свідомому добровільному шлюбі», - пояснює Юлія.

«Навіщо тратити життя на будівництво токсичних утилітарних стосунків, які все одно розваляться, якщо можна... Ну, багато чого можна, залежно від ситуації, але ж, ну, але. Реально в кожної людини найближча людина – це вона сама, треба ж себе берегти», - завершує блог лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо прати труси чужої людини за подачки і докори? Юлія права.
Відповісти
Реальний приклад: жінка сидить дома, ніде не працює. А чоловік ішаче з ранку до вечора. То він ще має прийшовши додому, готувати собі і прати? А жінка буде казати що хоче новий телефон, сумку, одяг і т.д. Якщо так, шановні дружини, то я співчуваю вашим чоловікам.
Після даної статті, я розумію чому чоловіки йдуть з сім'ї.
Відповісти
"Ішачити" - життєвий путівник чоловіка. І не виставляти своє "ішачення" напоказ, не підставляти впалі груди під ордени, якщо помив тарілку чи виправ собі шкарпетки. Якщо навіть жінка працює. Так написано на лобах чоловіків з того часу, як вони стали носити штани. В протилежному разі вони їх не повинні носити. А ти - що? Не мав за що подарувати дружині телефон і, скривджений, повернувся до своєї мами? Прогнала теща, як собаку червивого? Хочеш мати сімю, задоволення (тілесне і моральне), то треба ішачити.
Відповісти
В нормальній здоровій сім'ї повино бути взаєморозуміння, як від чоловіка, так і від жінки.
Відповісти
ну звісно краще намазати губіща, соватись по барах та задовольнятись трьохвилинним кущовим романом без зобов'язань, ніж бути дійсно бути господинею у хаті...
Відповісти
от до чого ця суперечка? Та не хочеш жити в сім'ї і мати обов'язки - так не йди заміж, хлопці хай також не женяться - сидіть всі при своїх інтересах і будьте задоволені всім що маєте - чистий спокій!!!! А якщо я свого чоловіка просто люблю, хоча заробляє копійки, то маю задоволення моральне від того, що він з'їдає все, що я готую, і перу і прибираю, і відлупцюю як нап'ється. Юля Смаль хай свої думки тримає при собі, бо вона просто не знає як то любити людину можна просто за те, що вона Є, а не за ЩОСЬ !!! У кожного свої таракани в голові, в мене- такі, в Юлі - якісь корисливі і злі, їй всього завжди буде мало!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні