Депутатка Луцькради розповіла, що робити боржникам за тепло

4
1
Депутатка Луцькради розповіла, що робити боржникам за тепло
Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко вважає, що боржники за тепло повинні проконсультуватися зі спеціалістами ЦНАПу.

Про це вона сказала у п'ятницю, 5 жовтня, в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live", - повідомляє Конкурент.

Вусенко переконана, що громадяни, які не спроможні оплатити рахунку за теплопостачання повинні звернутися за субсидією. На її думку, вони цього не роблять через те, що можуть мати приписаних мешканців, які працюють за кордоном або просто давно вже там живуть.

"Зрозумійте, вас проконсультують при будь-якій ситуації. Ви обов'язково повинні прийти і зацікавитися. Багато чого можна змінити", – зазначила обраниця громади.

Окрім цього, директорка ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна повідомила, що борги населення зросли з 16 мільйонів гривень до 40. Вона вважає, що такий аномальний ріст заборгованості за теплопостачання відбувся через низьку платоспроможність населення.
Теги: борг, тепло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не платять ті хто яккраз і має гроші
Відповісти
, хто довів країну і себе сам до такого стану! Отримали що заслужили
Відповісти
Подивився цю передачу.Таке враження,що гості (Вусенко і Малютіна) взагалі не розуміють,про що говорять.ДКП Луцьктепло окрім боргів вже не здатне щось продукувати,хоч з кредитами(хто буде повертати?),хоч без них.ЖКГ-це бізнес,великий бізнес.І без інвестицій тільки занепад.Які 250 ІТП?Про що ви "великі керівники".Ви ще жодного не встановили з 2014 року.А те,що внутрішньобудинкові мережі зношені і потребують заміни,маса транзитних комунікацій,ІТП потребує спеціальних приміщень,обслуговування інженерного(електроніка),охорони і багато ще...І який сенс встановлювати без енергозберігаючих заходів(утеплення фасаду,даху,підвалу,заміну вікон,дверей і інше).Для цього потрібен енергоаудит будівель.Нічого цього не було.Пусті слова.
Відповісти
Перевести будинки на автономне опалення,і кожен буде опалюватися за потребою і оплачувати за те що витратив і не буде щорічних пробле з тим банкрутом"Луцьктепло "
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні