У селі під Луцьком дорогу ремонтуватиме скандальна фірма

0
1
У селі під Луцьком дорогу ремонтуватиме скандальна фірма
У селі Великий Омеляник капітальний ремонт вулиці проведе фірма "Луцька ДПМК", екс-керівника якої раніше визнали винним у підробленні документів.

Роботи обійдуться Заборолівській сільській раді у мільйон гривень, - йдеться на "Prozorro".

Між замовником та "Луцькою ДПМК" уже підписаний договір. Ним передбачено, що фірма ремонтуватиме вулицю Промислову протяжністю 7,43 кілометра.

Виконати всі відповідні роботи виконавець повинен до кінця цього року.

До слова, фірма "Луцька ДПМК" нещодавно стала фігурантом скандалу. А її керівника звинуватили у підроблені документів.

Правоохоронці запідозрили, що директор департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась ще до проведення тендеру домовився з однією з луцьких фірм щодо ремонту дороги. Підприємство, не дочекавшись аукціону, розпочало роботи.

Фірма, яка заслужила таку довіру, - "Луцька Дорожна Пересувна Механізована Колона". Саме між на тодішнім директором цього підпримства Миколою Слушаєвим та Юрієм Красем були домовленості щодо ремонту вулиці Гнідавська, Софії Перовської та Олекси Ошуркевича.

Екс-директор підприємства Микола Слухаєв повністю визнав свою провину у суді. Однак за таке правопорушення був покараний штрафом у сумі 4250 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні