Лучанка порадила, як вивчити англійську без затрат грошей і часу

0
2
Лучанка порадила, як вивчити англійську без затрат грошей і часу
Для того, щоб вивчити англійську мову без репетиторів, лучанка Христина Сухоставська радить дивитися серіали без перекладу у громадському транспорті.

Про це спілкувалися у програмі «Обід на 12 каналі», що транслються на Фейсбук-сторінці телеканалу.

"Скільки ви часу витрачаєте на те, щоб доїхати на роботу і з роботи додому? Хвилин 15-20. У всіх зараз доступ до мобільного інтернету. Це не проблема знайти у YouTube улюблений серіал англійською мовою із субтитрами. Спочатку дуже важко сприймати на слух, ти губишся, для тебе це просто потік незрозумілих слів і «мичання». Але з кожною хвилиною, з кожною серією стає простіше. Чуєш слово – шукаєш його переклад", - радить дівчина.

Для розвитку навиків усного спілкування рекомендує спершу потренуватися письмово, переписуючись у чатах з іноземцями, адже тоді є можливість паралельно використовувати електронні словники. Засвоївши базовий рівень, можна переходити до онлайн спілкування.

Більше порад про те, як опанувати іноземну мову - у повній версії програми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні