--> Українці купують в інтернет-магазинах майже на вісім мільярдів на місяць* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українці купують в інтернет-магазинах майже на вісім мільярдів на місяць*

0
2
Українці купують в інтернет-магазинах майже на вісім мільярдів на місяць*
Щомісяця клієнти ПриватБанку купують в українських і зарубіжних інтернет-магазинах товарів на суму понад 7,5 млрд грн. Як повідомили в ПриватБанку, за даними статистики #cashless, у серпні 2018 року клієнти банку оплатили картками на цю суму 13 млн покупок в Інтернеті.

За перші півроку обсяг щомісячних витрат українців в інтернет-магазинах виріс на 17%. Якщо в січні 2018 року картками ПриватБанку було оплачено 11 млн покупок на 6,4 млрд грн, то вже в серпні зросла як кількість купівель, так і сума оплат – з 6,4 до 7,5 млрд грн. Середня сума однієї покупки українців в інтернет-магазинах з початку року не змінилася та становить близько 580 грн.

За даними банку, постійно купують в інтернет-магазинах понад 3 млн користувачів банківських карток. При цьому зараз українці віддають перевагу вітчизняним інтернет-магазинам: на частку українського онлайн-маркету припадає 79,7% оплат, і тільки 20,3% купівель здійснюється в зарубіжних інтернет-магазинах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні