Відомий адвокат прокоментував аварію за участі п'яного колеги в Луцьку

3
3
 Відомий адвокат прокоментував аварію за участі п'яного колеги в Луцьку
Заслужений юрист України, член Вищої ради юстиції та засновник адвокатської компанії «Конфідент» Сергій Сафулько у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів, що знає про інцидент за участі колеги, хоча особисто з ним і не знайомий.

Нагадаємо, авто із цими номерами вже не вперше потрапляє у п’яну ДТП. Так, у грудні 2016 року цей же водій скоїв аварію поблизу Жидичина. Тоді правоохоронцям, що прибули на місце ДТП, він відрекомендувався адвокатом Олесем Ніколаєнком, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

«Звісно, в житті трапляються різні історії, однак, якщо сталася така прикрість, потрібно, в першу чергу, дотримуватись загальних вимог, вони існують для всіх. Зупинися і чекай! А те, що він почав втікати від поліції точно не прикрашає його як адвоката», – зазначив Сергій Сафулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зніс дорожній знак та не вписався у поворот: у Луцьку перекинулось авто. ФОТО

Адвокат додає, що це стосується не тільки його колег, а всіх водіїв в цілому. Потрібно у будь-якій ситуації залишатись людиною.

«Трапилось? Зупинись, чекай, надай допомогу потерпілому, якщо, не доведи Господи, все на стільки серйозно. Прикрий випадок і я його не схвалюю однозначно», – прокоментував Сафулько.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Логіка адвоката - зупинись,чекай,надай?.... а не НЕСІДАЙ БУХИМ ЗА КЕРМО. Мораль,що все можна порішати.
Відповісти
"Коментар" вище криші. Як і сам "коментатор".
Відповісти
На себе б подивились пане Сафулько. Чесний ви наш. Коли ухвали суду "ліві " носили......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні