Як у Луцьку молодих вчителів вітали з професійним святом. ФОТО

2
4
Як у Луцьку молодих вчителів вітали з професійним святом. ФОТО
У Палаці учнівської молоді з нагоди Дня працівників освіти відбулося свято молодих педагогів Луцька.

Урочистості проходили 3 жовтня, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

На захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, вихователі дошкільних закладів, досвідчені та молоді вчителі молодших класів, іноземних мов, історії та літератури.

"Дуже символічно, що сьогодні у цьому залі зібралися ті, хто вперше у житті святкує День працівника освіти як професійний освітянин. Ті, хто вибрав для себе неймовірно складну, відповідальну, і, водночас, дуже поважну професію. Кожен із нас пам'ятає свого першого вчителя. І, коли ми говоримо про самореалізацію, в тому, ким ми сьогодні стали — є частина кожного нашого вчителя. Успішною країна може бути лише тоді, коли у неї мудрі, розважливі та далекоглядні вчителі-вихователі", - із вітальним словом звернувся до присутніх Григорій Пустовіт.

"Ви вибрали достойний, гідний, прекрасний шлях у своєму житті. Крокуйте впевнено, досягайте тих цілей, яких перед собою ставите. Ви — представники найгуманнішої, найпотрібнішої і найвідповідальнішої професії вчителя", - додав він.

До вітального слова також долучилась Зіновія Лещенко та побажала, аби вчительська праця педагогів була поцінованою і визнаною.

Опісля цього молодих вчителів та вихователів урочисто привітали зі сцени квітами. А ансамбль народного танцю “Радість” подарував присутнім чудові виступи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а зарплату зменшили на 2 тисячі чого не скажуть???
Відповісти
Тих двох посередині поверніть в 10 клас...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні