«Тринадцята зарплата»: в Устилузькій міськраді надають матеріальну допомогу керівництву

0
2
«Тринадцята зарплата»: в Устилузькій міськраді надають матеріальну допомогу керівництву
Керівні особи Устилузької міської ради отримали грошову допомогу для вирішення матеріально-побутових питань у розмірі місячних зарплат.

Про це стало відомо з рішення Устилузької міської ради, прийнятого на минулій сесії у вересні цього року.

Зокрема, матеріальну допомогу отримала заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Дубицька.

У коментарі виданню «Волинь24» головний бухгалтер міськради Тетяна Динь пояснила: «Це – допомоги, які надаються згідно колективного договору. Вони в нас прописані. Якщо працівник пише заяву… Якщо голова дає. Якщо голова пише розпорядження, значить дає, якщо ні, значить ні. А заступнику голови, секретарю і голові дає сесія».

У 2018 році окрім заступника міського голови таку допомогу отримала лише секретар ради Людмила Касьян (рішення від 22.05.2018 № 34/21).

Обом працівникам допомога виплачена у розмірі середньомісячної заробітної плати. Згідно із оприлюдненими деклараціями, заступниця голови Устилузької громади Світлана Дубицька отримала за 2017 рік 96 718 гривень заробітної плати, що в середньому становить приблизно 8 тисяч гривень за місяць. В той час як секретар Устилузької міської ради Людмила Касьян задекларувала – 175 485 гривень, це приблизно 14,5 тисяч гривень щомісяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні