Лучанин спече торт-яхту в ефірі популярного шоу

0
3
Лучанин спече торт-яхту в ефірі популярного шоу
Лучанин Антон Линда готуватиме торт-яхту шоу "Король десертів".

Про це повідомляє прес-служба телеканалу 1+1.

Випуск шоу покажуть 3 вересня, о 21:45.

Учасники проекту отримають нові складні завдання від суддів Стефана Вайттинадана, Тетяни Вербицької, Кирила Сміяна та зіркових гостей Влада Ями і його дружини Ліліани. До річниці весілля з дружиною суддя проекту «Танці з зірками» на «1+1» замовить у кондитерів торти у вигляді яхт, аби згадати почуття та емоції, що переповнювали пару у найщасливіший день їхнього життя, адже весілля Влад і Ліліана святкували саме на яхті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанин робитиме їстівну сукню на кулінарному шоу. ВІДЕО

Учасники розділяться на 2 команди і матимуть всього 4 години на приготування вражаючих солодких яхт. Про те, хто ж автор такого незвичного замовлення, кондитери дізнаються вже під час презентації своїх кулінарних витворів. Але і тут учасників реаліті чекатиме неочікуваний сюрприз — аби доставити свої десерти, кондитери мають перепливти басейн.

Окрім цього, судді кулінарного проекту підготували для учасників ще 2 випробування: вони мають своїми десертами повідомити важливу звістку, наприклад про вагітність, і перетворити кондитерську на галерею із донатсів.

У минулому випуску проект залишила Марина Собко, а змагання за титул «Короля десертів» продовжили 5 учасників: Антон Линда, Руслан Вичеров, Олег Чередниченко, Рузанна Щербина і Наталя Микуліч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні