--> Луцькі вчителі заперечують насильство у школах міста. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі вчителі заперечують насильство у школах міста. ВІДЕО

2
2
Луцькі вчителі заперечують насильство у школах міста. ВІДЕО
Луцькі вчителі заперечують насильство у навчальних закладах міста.

Про те, як з романтичного юнака чи юнки може вирости безсердечний звір і, як цьому запобігти, йдеться у сюжеті "Сфера-ТВ".

«Не чіпай лихо, доки воно тихе», – саме таким принципом часто користуються освітні заклади, коли зустрічаються з жорстокістю серед підлітків.

Хоча за результатами психологічних досліджень, проблема насильства є надзвичайно актуальною темою. На щастя, Волинь не входить до списку тих, де ця проблема є широко розповсюдженою, проте згадати варто.

"Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, зокрема, вчиненого учнями по відношенню один до одного." - розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи ДПТНЗ "Луцьке ВПУ" Ірина Свірська.

Аби детальніше дізнатися, як позиціонують себе у соціумі Луцькі підлітки та чи часто зустрічається серед них відкрита агресія, журналісти відвідали кілька місцевих навчальних закладів.

За словами педагога Ольги Юрчук, у стінах школи рідко можна побачити конфліктні взаємини між дітьми, та й насильством це не назвеш.

«Там є проблеми булінгу»: у луцькій школі хочуть ще одного заступника з виховної роботи

"Якщо у колективі є 27-30 дітей, дорослих, то звичайно, певні питання, які не влаштовують можуть бути". Хоча, принаймні я би вважала - його немає", - зазначає Ольга Юрчук.

Погляди учнів на те, як варто розв’язувати суперечки у кожного різні.

Детальніше у сюжеті:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майже у кожному класі є неадекватний учень або декілька, які тероризують клас і школу. Вчителі та дирекція не помічає цього,бо хочуть уникнути конфліктів з батьками цих учнів. Ці учні заважають іншим вчитися, а пслихолог виписує,що вони є нормальними коли скачуть по класу під час уроків.
Відповісти
А де ви бачили, щоб вчителі були чесні. Самі вчителі породжують цю проблему , хоч і не всі. Я сама була свідком ,коли прийшла в школу і підійшла до вчительки з певним питанням, а тій не подобалась одна дитина (хоч це і початковий клас) і вона не соромлячись ні мене ,ні студентів ,які сиділи в класі почала дітям казати -"діти правда ви не хочете сидіти саме з тим-то". То можливо це і є налаштування дітей проти певної дитини. До речі та дитина досить спокійна і ні у кого до неї претензій не було. Та думаю таких прикладів багато.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні