Працівників залізниці, які випхали пасажира з потяга Ковель-Москва, обіцяють звільнити

1
2
Працівників залізниці, які випхали пасажира з потяга Ковель-Москва, обіцяють звільнити
В Укрзалізниці заявляють, що провідницю і начальника поїзда Ковель-Москва, які на ходу виштовхали з потяга пасажира з електронним квитком, звільнять.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу заявив заступник директора департаменту пасажирських перевезень в далекому сполученні ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан.

"На даний час поїзд прибуває в депо, сьогодні одразу ж буде проведена відповідна перевірка даного факту. Діям усіх причетних до інциденту особам буде дана відповідна оцінка і будуть зроблені найрадикальніші висновки. Я вам скажу однозначно, що ці люди в нас працювати більше не будуть", - сказав він.

Красноштан також зазначив, що в "Укрзалізниці" просять вибачення у пасажирів за ситуацію, що сталася.

Нагадаємо, 30 вересня провідниця і начальник поїзда Ковель-Москва не пустили до потяга пасажирів з електронними квитками. Інцидент стався на залізничній станції Кривин у Хмельницькій області. Касир не змогла роздрукувати кільком пасажирам квитки, замовлені через інтернет. У результаті провідниця і начальник поїзда відмовились пускати їх до потяга.

Коли один з пасажирів намагався силоміць потрапити до вагона, вказані працівники виштовхали його з поїзда, що почав рухатися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Hello volyn24.com
Вы получите большое преимущество перед Вашими конкурентами и улучшите ранжирование Вашего сайта в поиске.
Если Вы хотите видимость Вашего сайта в поисковой выдаче и улучшить его ранжирование, то моя помощь станет очень полезной для Вас.
Поток траста Majestic Trust Flow - шкала созданная для определения степени надежности сайта на основе качества обратных линков, ведущих на Ваш сайт.

Если для Вашего сайта поднять показатель Trust Flow по метрике Majestic SEO, то возможно достичь очень топовых позиций в SERP.

У сайтов с большим потоком доверия Trust Flow появляется стойкость к поисковым алгоритмам и фильтрам. Я предлагаю "белый метод" повышения потока доверия сайта до 38 единиц за 36 дней.

Если Вам интересно, смотрите мой метод на форуме https://trustflow.ru/

Если это объяснить коротко:

Я направлю 42 качественных линков на Ваш сайт на качественных ресурсах с огромным уровнем Trust Flow и уровень доверия Вашего проекта поднимется до 30 единиц.

Ссылки на трастовых сайтах проставляются в статьях и навечно.
Сервис на 100% безопасен для всех алгоритмов Google и Yandex включая Панду и Пингвин, потому что мой метод органический.

Схожих методов по раскрутке сайтов в ТОП не делает никто кроме меня. Попытайтесь поискать.
Комментарии экспертов о поднятии доверия сайта можете прочитать на бирже Kwork и все они реальные, так как пользователи полностью удовлетворены выполненной мною работой и заказывают раскрутку сразу для 8 сайтов и делают повторные заказы.

Информацию о моём сервисе можно посмотреть на авторитетных форумах, например SEO предложение владельцу paragon-software.com увеличить траст сайта Trust Flow 366fc8f
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні