На нововолинській шахті вилучать документи, аби розслідувати невиплату зарплат

0
3
На нововолинській шахті вилучать документи, аби розслідувати невиплату зарплат
Щоб розслідувати справу про невиплату заробітних плат працівникам ВП "Шахта №9 "Нововолинська", суд дозволив вилучити документи з шахти.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міськрайонного суду Волинської області від 26 вересня, - повідомляє Конкурент.

В період з 15 липня 2018 року по 5 вересня 2018 року безпідставно не виплатили заробітну плату працівникам ВП "Шахта №9 "Нововолинська" ДП "Волиньвугілля" на загальну суму 5 892 389 гривень.

У клопотанні слідчий вказує, що під час проведення досудового розслідування виникла необхідність у вилученні документів. Це необхідно для з'ясування суми заборгованості з виплати заробітної плати по ДП "Волиньвугілля", рух коштів по відокремлених підрозділах, зокрема щодо придбання товарно-матеріальних цінностей, документів щодо затримки виплати заробітної плати працівників ДП "Волиньвугілля" та його відокремлених підрозділів, а також реалізації вугілля та вугільної продукції за період 2017-2018 років.

Суд ухвалив це клопотання задоволити.
Теги: шахта, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні