Ремонт на проспекті Волі у Луцьку обійдеться у 45 мільйонів

3
3
Ремонт на проспекті Волі у Луцьку обійдеться у 45 мільйонів
Більше 45 мільйонів гривень коштуватимуть ремонт на проспекті Волі у Луцьку.

Про це у коментарі ІА Волинські Новини розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Планують відремонтувати проїжджу частину та змінити мережі.

«Це орієнтовно буде коштувати більше 45 мільйонів гривень. Поки що немає експертизи, немає самого проекту. Під час реконструкції потрібно буде замінювати мережі, зливові системи і загалом комплексно вирішувати проблеми», - зауважив Григорій Недопад.

Посадовець зазначив, що на сьогодні для повної реконструкції проспекту Волі вже замовлено проектно-кошторисну документацію.

«Планується капітальний ремонт проїжджої частини, буде кластися новий асфальт, пластикова розмітка. Разом з тим, буде допрацьований тротуар, освітлення і заміна застарілих і аварійних мереж», - розповів про заплановані роботи Недопад.

«На центральній вулиці міста від «Єврошопу» до Київського майдану неможливо пройти! Навпроти «Луцеорії» клали труби і вже рік (!) там переритий тротуар, присипаний щебенем, глибоченні ями, огороджені стрічкою. Біля будинку 35 асфальту просто немає - суміш з каменю і його розбитих решток, біля Будинку природи - не дорога, а місячні кратери, далі до Київського майдану можна пройти тільки біля магазинів, які поклали різношерстну бруківку», - обурюється у соцмережі Фейсбук одна із лучанок.

Однак, не всі жителі міста підтримують таку позицію, є ті, хто критикує ремонт, мовляв, вартість надто велика.

«А що ж там ремонтувати? Багато вулиць взагалі в жахливому стані, то їх не треба ремонтувати?» - запитують лучани.

«Це центральна вулиця міста – обличчя Луцька. Тим більш, що вона проходить через усе місто. Ми маємо дбати не тільки за двори, а й за центральну вулицю. Просто ще кілька зим, вона може не пережити», - констатував Григорій Недопад.

Як зазначили у міській раді, проект реконструкції проспекту Волі запланували вже на наступний рік, бо цьогоріч немає достатнього фінансування та і залишається недостатньо часу перед зимою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову щорічний "ремонт проспекту Волі"...
Там ремонтують, чи просто ближче гроші "усваювати"?
На околицях чи проспекту Відродження потренуватись не бажаєте?
Просто менше на тротуарах потрібно паркуватися, тоді і покриття буде цілішим, та бруківка не поповзе..
Може хай сплачують за майбутній ремонт тротуарі паркувальники, а не містян податками (і ходити по розбитих дорогах околицями, бо грошей нема- в чергове відремонтували "Волі")
Відповісти
відмивання грошей
Відповісти
Прикол в тому, що місцева влада немає ніякого відношення до очисних споруд оскільки вони знаходяться в Ківерцівському районі. Це значить, що обласна влада має опікуватись ними.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні