Заклад на мільйон: як у волинському селі розбудовують школу. ВІДЕО

0
-5
Заклад на мільйон: як у волинському селі розбудовують школу. ВІДЕО
У селі Льотниче Володимир-Волинському районі оглянули навчально-виховний комплекс.

Заклад активно бере участь в конкурсах та грантах, йдеться в сюжеті 12 каналу.

"Школа постійно будувалася, вона здавалася десять років. Поки була введена в експлуатацію. По черзі, одне крило, друге, третє.І таким чином наразі маємо, те що маємо. Але як то кажуть, кільки грошей не дадуть - всі я зможу використати, освоїти. І думаю, що це буде на користь як для дітей, так і для громади", – розповідає директор навчально-виховного комплексу Сергій Бутцев.

У школі замінили опалення за мільйон гривень. Зараз тривають останні роботи. Перші класи облаштували новими партами, які замовили у місцевих підприємців. Комплект парти й стільця обійшовся у 1200 гривень.

Заклад дошкільної освіти планують розширити.

"У нас стоїть черга. Тобто, ми не можемо наразі забезпечити всіх охочих дошкільною освітою. Ми знаємо, що обов'язково – це забезпечити старшу групу для підготовки до школи. Але вже є перспектива на наступний рік, то ми виділили приміщення, треба зробити ремонт. Створити третю групу", – каже директор.

Всього у школі навчається 240 дітей. У дитсадку – понад 50. Директор запевняє, що заклад перспективний.

Адже знаходиться неподалік міста. Село розбудовується, разом з тим збільшується кількість мешканців, відповідно й учнів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні