Скільки відсотків лучан вважають своє місто безперспективним. СОЦОПИТУВАННЯ

3
3
Скільки відсотків лучан вважають своє місто безперспективним. СОЦОПИТУВАННЯ
Згідно з соціологічними опитуваннями, близько 15% лучан не можуть реалізувати себе в Луцьку та не бачать тут жодних перспектив для майбутнього.

Про це йшлося на засіданні круглого столу «Місто Луцьк. Вивчаємо. Аналізуємо. Розвиваємо», організованого Волинським соціологічним центром та факультетом соціології СНУ, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології та соціальної роботи Світлана Сальнікова розповіла, що згідно з дослідженнями люди, котрі мать вищу освіту, зазвичай почувають себе більш впевнено.

Проте у 2018 році близько 23% населення міста мають міграційні настрої, усі вони – працездатного віку. Загалом, мігрувати лучани хотіли і раніше, проте колись це були переважно люди з низьким рівнем доходу, зараз же гроші перестали бути основною причиною еміграції.

Також дослідження 2018 року показують, що близько 15% населення вважають Луцьк безперспективним для себе та більше не вірять у можливість реалізувати себе в місті. У ці 15 % входить населення віком від 22 до 41 року – люди, які здатні будувати кар’єру та мають вищу освіту.

Окремо соціолог відзначає: найгірші соціальні настрої зараз у молоді віком 23-25 років. Це вчорашні студенти, які не можуть реалізувати себе після закінчення університету.

Загалом же найбільше на 2018 рік найбільшими проблемами для лучан було керівництво держави та стабільність у країні, відсутність міжнаціональних конфліктів, екологія, медична допомога, захист від злочинності.
Теги: луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Студенти олівця послинили та й написали. Розумна жінка буде собі готувати наукову працю.
Відповісти
Молодь змушена втікати, кругом на державних ставках сидьть старі незамінні совкові пердуни пенсіонери що думають без них настане кінець світу. А керують ними безмозглі некомпетентні люди в обласній та міській раді. Догадалися про кого мова?
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensiya-z-1-kvitnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-na-gruden-2019-roku-po-znakax-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/cerkovnij-kalendar-na-serpen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/cpk-ukraini-stanom-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/yakim-bude-sichen-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні