Засудили одесита, який на Волині видурив у пенсіонерів мільйон

0
5
Засудили одесита, який на Волині видурив у пенсіонерів мільйон
На Волині суд призначив покарання мешканецю Одещини, який ошукав пенсіонерів на понад мільйон гривень.

Упродовж 2016-2017 років зловмисник разом зі спільницею навідувався до волинян похилого віку, повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Назвавшись працівниками органів соціального захисту, які надають послуги з обміну нібито "старих" грошей на купюри нового зразка, спритники обмінювали надані довірливими старенькими наявні в помешканні гроші на сувенірні банкноти.

Таким чином 27 квітня 2016 року вони ошукали 91-річну лучанку, заподіявши їй матеріальної шкоди на понад 52 тис. грн.

17 травня 2017 року псевдо-соцпрацівники у Нововолинську "поміняли на нові" двом пенсіонеркам гроші на суму майже 30 тис. грн.

Того ж дня, ошукавши літнє подружжя у Володимирі-Волинському й виманивши у них грошові кошти у різній валюті на суму понад 1 млн. грн., зловмисники побили господаря квартири та відібрали належні його синові кошти, які старенькі без дозволу сина міняти не хотіли.

Луцький міськрайонний суд, визнавши обвинуваченого винним у вчинених злочинах, призначив йому покарання у виді дев'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім того, суд задоволив цивільні позови, зобов’язав грабіжника повернути потерпілим усі суми видурених та викрадених коштів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні