«Волиньобленерго» вимагає від водоканалів сплатити 16 мільйонів боргу

0
13
«Волиньобленерго» вимагає від водоканалів сплатити 16 мільйонів боргу
«Волиньобленерго» вимагає від «Луцькводоканалу» та «Нововолинськводоканалу» оплатити борги.

Станом на 1 жовтня 2018 року по КП «Луцькводоканал» заборгованість уже перевищує 13,3 мільйонів гривень, по підприємству «Нововолинськводоканал» – 3 мільйона гривень, - повідомляє прес-служба компанії.

Протягом 2018 року триває тенденція до накопичення боргів за спожиту електроенергію КП «Луцькводоканал», що є вагомою загрозою сталій роботі енергосистеми Волинської області та надійному електропостачанню споживачів. Підприємство «Нововолинськводоканал» також має досить значну заборгованість, яка майже не знижується.

Як повідомили у компанії, з початку 2018 року КП «Луцькводоканал» розрахувався з ПрАТ «Волиньобленерго» тільки на рівні 77% від спожитої електричної енергії і, як наслідок, за період з січня 2018 року по вересень 2018 р. приріст заборгованості уже склав більше 7 мільйонів гривень.

Фактично це складає двохмісячний обсяг товарної продукції КП «Луцькводоканал».

«КП «Луцькводоканал» щомісяця і далі продовжує накопичувати заборгованість за спожиту електричну енергію та станом на 1 жовтня 2018 року вона уже перевищує 13,3 мільйона гривень!», – повідомляє прес-служба ПрАТ «Волиньобленерго».

Підприємство «Нововолинськводоканал» з початку 2018 року розрахувалося лише на рівні 87% за спожиту електричну енергію, що призвело до збільшення заборгованості до 1,2 мільйона гривень.

«Волиньобленерго» вимагає сплатити наявну заборгованість в терміни відповідно до договірних умов. У разі непогашення заборгованості та відсутності коштів на сплату поточних зобов’язань, енергопостачальник може самостійно припинити власне електроспоживання відповідно до умов договору або знизити його до рівня фактичної оплати.
Теги: борг, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні