Єгипетська провінція хоче заборонити Мікі Мауса в дитсадках

0
7
Єгипетська провінція хоче заборонити Мікі Мауса в дитсадках
Губернатор провінції Кальюбія вирішив, що зображення Мікі Мауса та інших персонажів Disney варто прибрати зі стін місцевих дитсадків.

На його думку, мультиплікаційних героїв необхідно замінити на реальних - таких, які б виховували в дітях відчуття патріотизму, - пише ВВС Україна.

"Ми повинні замінити малюнки з Мікі Маусом і Дональдом Даком на зображення видатних єгиптян - зокрема військових, аби діти могли слідувати їм, як своїм рольовим моделям", - заявив Алаа Абдул-Халім Мохаммед Марзук.

"Ці персонажі були створені в США, але у нас є багато власних достойних постатей, які могли поглибити серед дітей відчуття патріотизму та любові до своєї країни", - додав губернатор Кальюбії.

Міністр освіти Кальюбії вже заявив, що найближчим часом його відомство виробить механізми того, як указ губернатора можна буде втілити в життя на території всієї провінції.

Протягом останніх років єгипетська влада активно намагається посилити вплив армії на усі сфери публічного життя, зокрема і на освіту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні