У Луцьку з'ясували, коли школярі починають вживати алкоголь. ВІДЕО

0
-3
У Луцьку з'ясували, коли школярі починають вживати алкоголь. ВІДЕО
Проводячи анонімне анкетування у школах Луцька, фахівці з'ясували вік, коли діти вперше вживають алкогольні напої та психотропні речовини.

Про це йшлося у програмі "Тема дня" на "Суспільному Волині".

Практичний психолог Валентина Бежан зазначила, що діти починають вживати алкоголь тому, що вони незахищені і суспільство нічого не робить для того аби їх захистити. Мовляв, так підростаюче покоління намагається вирішити свої проблеми.

«Коли проводилося анонімне анкетування в школах, було помічено, що діти віком від 11 до 14 років вже намагалися спробувати вживати алкогольні напої. Діти віком від 14 до 17 років вже спробували психотропні препарати. Це десь приблизно 5% дітей. Бувають такі одиночні випадки, що бувають діти і 10-ти років», – розповідає Валентина Бежан.

«Коли ми проводили анкетування в 5-х класах, тобто серед діток віком 10-ти років, там теж визначали, що дітки спробували алкоголь і в 7 років», – додає психолог.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні