Дружина загиблого десантника зворушливо привітала коханого з річницею шлюбу

0
-1
Дружина загиблого десантника зворушливо привітала коханого з річницею шлюбу
Дружина загиблого в АТО десантника Володимира Якобчука Антоніна зворушливо привітала покійного чоловіка з річницею шлюбу.

Володимир Якобчук – уродженець села Литовеж Іваничівського району, служив у 80-й окремій повітряно-десантній бригаді, з 2010-го року перебував на контрактній службі. Загинув 17 червня 2014-го року в бою за місто Щастя Луганської області. Сім’я залишилася без люблячого чоловіка та батька, – пише «Буг».

Дружина героя Антоніна Якобчук виховує двох синів – Влада і Артема. 28-го вересня молода пара мала б святкувати 10 років подружнього життя. У цей день вона зворушливо привітала свого покійного чоловіка.

«Сьогодні 10 років, як ми одружилися… доля не дала нам прожити їх разом…. але зараз я вдячна тобі за все… а особливо за синів… вони – твоя копія… в одного твоя вдача, в іншого – зовнішність… ти живеш в них… а я живу ними!!! Вічний тобі спокій…», – написала у соцмережі Антоніна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні