«Данильчук нєгадяй»: депутат Луцькради розповів, де лежить маневицький Ленін

3
1
«Данильчук нєгадяй»: депутат Луцькради розповів, де лежить маневицький Ленін
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук повідомив, де зараз знаходиться триметровий бронзовий пам'ятник Леніну, який у 2014 року з його ініціативи був знесений у райцентрі Маневичі.

Про це обранець розповів у авторській програмі Сашка Стеренчука «Роги і копита», пише «Перший».

«Вальнули Леніна. Хлопці, які помагали його забрали, – це представники різних громадських організацій. Ідея була дуже проста, і я її підтримав: переплавити цю бронзу і з неї зробити пам'ятник Степану Бандері в Луцьку, на який бабла нема по сьогоднішній день», – пригадує Данильчук.

За його словами, спочатку 2 чи 3 роки порізаний Ленін зберігався на одному зі складів під Луцьком.

«Ми їздили, фотографували, викидали час від часу в інтернет, щоб не було питань. Під час виборчої кампанії 2015 року проти мене почали брудну кампанію. Почали писати заяви, що він вкрав, відкрили кримінальне провадження, що Данильчук нєгадяй. Приїжджав слідчий, начальник відділу, мене допитували. Як свідка, звичайно», – продовжує депутат.

«Я зібрав тих хлопців. Ситуація яка? Є проблема з пам'ятником Бандері. Ви будете переплавляти? Не будуть... І вирішили цю бронзу передати для районної громадської організації «Учасники бойових дій». Це Маневицька районна організація «Учасники бойових дій». Вони пообіцяли, що, можливо, коли війна закінчиться, вони зроблять в Маневичах інший пам'ятник... Тобто він зараз лежить у Маневичах», – зазначив Павло Данильчук.

І додав: «Коли він звалився, я більш до нього відношення не мав. Але я вважаю, краще би його переплавили, на якісь добрі справи він би пішов. От і вся історія з Леніном».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стільки натворив, а кримінал тільки на одного с**ного лєніна відкрили.
Відповісти
- запам‘ятайте дітки! Інакше будете тим самим стадом
Відповісти
Ульянов стільки років небіжчик,і до цих пір проблеми через нього
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні