У Луцьку відкрили виставку доньки загиблого героя

0
-1
У Луцьку відкрили виставку доньки загиблого героя
У Луцьку відкрилася виставка картин «Відродження» волинянки Крістіни Смірнової.

Подія зібрала чимало гостей та преси, - пише Таблоїд Волині.

В свої 20 років дівчина успішно реалізувалася як художниця.

«Я не боюся малювати свої емоції. Можливо, тут не все ідеально, але помилятися – це нормально. І в мистецтві також», – емоційно ділилася з глядачами Крістіна.

Батько Крістіни Сергій загинув на Сході україни під час воєнних дій біля Іловайська. Крістіна з мамою Іриною важко переживали втрату, а мистецтво стало для дівчини арт-терапією.

Змотивували дівчину побратими батька з 14-ї та 51-ї бригад та волонтери, зокрема організація «Меценати для солдата».

Волонтер Руслан Теліпський казав, що завжди вірив у мисткиню та розповів, що Крістіна надихає на розвиток і інших дітей, які опинилися в аналогічній ситуації.

Привітати дівчину прийшов і Олег Кобилинський, голова луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині.

«Я приніс тобі подарунок, скетч-книга «Міста світу» з ідеями, як їх малювати. Бажаю, щоб ти їх всі не просто намалювала, а й об’їхала».

Також дівчину вітав губернатор області Олександр Савченко та придбав картину із зображенням військового. До слова, картини можна придбати впродовж місяця просто на виставці.

Виставка Крістіни проходить у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва. Керівниця закладу Алла Єфремова зазначила, що бібліотека – це культурний центр і молоді, і дорослих, а ще своєрідний волонтерський центр у Луцьку. Алла Єфремова подарувала безстрокові абонементи в бібліотеку почесним гостям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні