У Луцьку висадили дерева до Дня людей поважного віку. ФОТО

0
-5
У Луцьку висадили дерева до Дня людей поважного віку. ФОТО
У Луцьку висадили дерева у рамках акції з нагоди Дня людей поважного віку, який відзначатимуть 1 жовтня.

Акція відбулася 28 вересня у колишньому сквері Степана Бойка та перетині вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, - повідомляє прес-служба луцької мерії.

В рамках заходу за кошти німецького фонду “Пам’ять, відповідальність і майбутнє” (EVZ) учасники проекту, постраждалі від нацизму часів Другої світової війни разом із волонтерами, учнівською та студентською молоддю посадили 10 дерев. Також встановили лавку із пам’ятною табличкою.

За словами голови правління Луцької міської громадської організації “Спілка в’язнів жертв нацизму” Валентини Лазарук, цей сквер стане місцем зустрічі однодумців поважного віку, тут можна буде проводити різноманітні цікаві заходи та просто відпочити на свіжому повітрі.

У Луцьку проект програми “Місце зустрічі: діалог” здійснювала міська ветеранська організація “Спілка в’язнів жертв нацизму”, яка об’єднує лучан, які зазнали знущань від нацистських злочинців у концтаборах та на примусових роботах у нацистській Німеччині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні