У McDonald's заявили, що відмовляються від шкідливих добавок

1
5
У McDonald's заявили, що відмовляються від шкідливих добавок
"Біг Мак", "Роял чізбургер", а також бургери дитячого меню відтепер не міститимуть штучних консервантів, ароматизаторів і барвників.

Про це повідомляє Еспресо із посиланням на The Wall Street Journal.

McDonald's заявив, що відмовиться від штучних інгредієнтів у низці своїх продуктів, щоб залучити споживачів, які не хочуть вживати їжу з такими речовинами, як пропіонат кальцію або бензоат натрію.

Як зазначає видання, навесні 2018 року McDonald's стала використовувати свіже, а не заморожене м'ясо для виробництва "Роял чізбургера". Крім того, компанія відмовилася від штучних добавок у наггетсах і перейшла на використання вершкового масла замість маргарину при приготуванні "Макмаффіна" з яйцем.

Після таких змін продаж наггетсів і бургерів виріс і компанія заявила, що прагне стати більш орієнтованою на здорове харчування. Тому штучні добавки, виявлені в булочках, сирі і соусах більш не використовуватимуться в складі продуктів американських ресторанів мережі.

Компанія попередила, що заміна штучних інгредієнтів натуральними передбачає скорочення терміну зберігання продуктів або потребу їх додаткового заморожування.

У сирі та інших продуктах замінити штучні добавки натуральними виявилося нескладно, але проблема виникла із маринованими огірками, що використовують у бургерах McDonald's.

У McDonald's зазначають, що їй може знадобитися більше двох років, щоб позбутися вштучних добавок при приготуванні огірків, домігшись збереження колишнього смаку.

Відповідно до звітності компанії за другий квартал поточного року, зіставний продаж McDonald's в США виріс на 2,6%. Темпи його підвищення, однак, виявилися гіршими за консенсус-прогноз ринку, що передбачав зростання на 3%.

Нагадаємо, раніше зазначалось, що керівництво McDonald's вже з наступного року почне глобальне зменшення використання антибіотиків у стравах, що містять курятину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СМАК ПРОДУКЦІЇ мак-даків став таким гидотним, що треба бути дуже голодним, щоб це їсти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні