«Я - не товар»: у Луцьку провели квест проти торгівлі людьми. ВІДЕО

0
4
«Я - не товар»: у Луцьку провели квест проти торгівлі людьми. ВІДЕО
Лучани пройшли квест, аби навчитись розпізнавати торгівлю людьми та протидіяти їй.

Організувала захід патрульна поліція разом з громадськими активістами, йдеться у сюжеті "12 каналу".

"Ми вирішили привернути увагу студентів, молоді, взагалі жителів міста до того, що взагалі ця проблема існує, і знайти якісь виходи, допомогти знайти ці невідомі пастки. Вирішили показати людям, на які пастки вони можуть натрапити, коли, наприклад, знайомляться з невідомими людьми, іноземцями, чи можливо шукають легкого заробітку", - розповідає Патрульна поліцейська Ольга Шмігель.

Протягом квесту учасники рухались парком та центром міста. У визначених місцях їм потрібно було виконувати завдання. Наприклад, знайти дівчину, яка роздає рекламні листівки. За задумом організаторів, вона у рабстві своїх роботодавців і не отримує зарплати.

Студенти, які долучились до квесту, кажуть, тепер більше знатимуть про проблему торгівлі людьми.

Приєдналися до квесту й журналісти. Вони переконані - про рабство і торгівлю людьми у 21-ому столітті потрібно говорити.

З 2015 року 26 волинян отримали статус жертв торгівлі людьми. Загалом же за шість місяців 2018 року на території України поліція виявила майже 200 таких фактів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні