--> З початку року українці купили два мільйони QR-квитків на транспорт* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З початку року українці купили два мільйони QR-квитків на транспорт*

0
2
З початку року українці купили два мільйони QR-квитків на транспорт*
З початку 2018 року українці купили понад 2 мільйони електронних QR-квитків для оплати проїзду в міському транспорті. Як повідомили в ПриватБанку, який активно впроваджує найдоступнішу технологію електронного квитка в Україні, сьогодні оплата проїзду за допомогою смартфону та QR-коду працює в громадському транспорті 20 українських міст.

«Українці вже звикли оплачувати проїзд у транспорті смартфонами, а невдовзі для цього не потрібно буде й QR-кодів – перший проект добового електронного квитка вже працює в Дніпрі та готується до запуску в інших містах, – говорить заступник керівника напрямку платежів і переказів ПриватБанку Артем Фесько. – Якщо карткова оплата проїзду вимагає фантастичних інвестицій в інфраструктуру, то запуск електронного квитка можливий без капіталовкладень у будь-якому місті».

Для оплати проїзду QR-кодом потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 ПриватБанку та відсканувати зображення на стикерах, розміщених у салоні транспорту. Під час поїздки оплачений квиток потрібно буде «закомпостирувати» в смартфоні та показати кондуктору або контролеру. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири оплачують тільки вартість квитка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні