Волиняни поповнили місцеві бюджети на 305 мільйонів

0
-3
Волиняни поповнили місцеві бюджети на 305 мільйонів
На Волині платники податків протягом січня–серпня 2018 року сплатили до місцевих бюджетів 305,3 млн гривень.

Платники перебувають на спрощеній системі оподаткування, повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

Більшість сплаченого податку забезпечили фізичні особи-підприємці – 232,3 млн гривень. Це на 32,0%, або на 56,4 млн гривень перевищує відповідний показник 2017 року.
Юридичні особи-підприємці сплатили за цей період 73,0 млн гривень, що на 32,2%, або на 17,8 млн грн більше січня-серпня 2017 року.

Із загальної суми єдиного податку 53,9 млн грн було сплачено платниками у серпні 2018 року. Динаміка зростання порівняно з серпнем минулого року – додатково 14,5 млн грн. З цієї суми фізичними особами спрямовано 11,6 млн грн., юридичними – 2,9 млн гривень.

Єдиний податок зараховується до місцевих бюджетів. Отже, платники спрямовують кошти на розвиток свого регіону, забезпечуючи цим вчасне фінансування органами місцевого самоврядування регіональних програм та виконання зобов’язань місцевої влади перед своїми мешканцями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні