У Володимирі проведуть фестиваль короваїв

0
-6
У Володимирі проведуть фестиваль короваїв
У Володимирі-Волинському проведуть фестиваль короваїв.

Він відбудеться 30 вересня, - повідомляє Володимир-Волинська районна державна адміністрація у Фейсбуці.

"Попри поширену думку, їх випікають не тільки для весілля, а й для зустрічі дорогих гостей, на заручини й, навіть, великодні свята. Цей священний хліб втілює ознаки традицій кожної сільської місцевості, фантазію та майстерність пекарів", - йдеться у дописі.

Волиняни зможуть відвідати виставки короваїв і снопів, ярмарок сільськогосподарської продукції, різноманітні майстер-класи, почути виступи фольклорних колективів із різних куточків Волині, позмагатися на козацьку вправність та оцінити роботу етномайданчиків. Для найменших працюватиме дитяче містечко.

"Щороку десятки майстринь-коровайниць представляють свої шедеври весільної випічки на фестивалі традиційної національної культури "Український коровай-сузір’я". Цьогоріч свої таланти на виставці короваїв продемонструє 40 майстринь із нашого та інших районів області. Помилуватися цією красою зможе кожен, хто відвідає 30 вересня 2018 року яскраве фестивальне дійство "Український коровай-сузір’я", - повідомляє адміністрація.

Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні