На будівництво газопроводу у селі Холопичі просять 800 тисяч з бюджету області

0
4
На будівництво газопроводу у селі Холопичі просять 800 тисяч з бюджету області
Виділити частину коштів, необхідну на будівництво газопроводу у Локачинському районі просять депутатів облради жителі села Холопичі.

Про це йшлося під час пленарного засідання 21 сесії Волинської облради 26 вересня, - пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, на території села Холопичі Локачинського району ще 11 років тому проклали труби та встановили газові стояки, однак досі немає газу.

Із запитом до голови облради та голови ОДА звернувся депутат Михайло Скопюк. Він повідомив, що до нього звернулася громада села Холопичі Локачинського району щодо надання допомоги у будівництві газопроводу від села Маньків.

Вартість робіт становить 1,8 мільйона гривень, з яких 500 тисяч передбачили у бюджеті сільради, ще 500 залучили у птахокомплексу «Губин». З обласного бюджету просять виділити 800 тисяч для здійснення робіт. За кошти жителів села, з слів депутата, вже побудували вуличний газопровід. На землях вказаної сільради розташовані Локачинські газові родовища.

Депутати підтримали запит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні