--> Під час аварії дитину вбило планшетом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час аварії дитину вбило планшетом

0
8
Під час аварії дитину вбило планшетом
Під час автомобільної аварії планшет призвів до смерті трирічної дівчинки в Іспанії.

Трагедія сталася в понеділок, в Віланова-де-Ароуса - містечку на північному заході Іспанії, - пише ВВС Україна.

Дівчинка загинула, коли автомобіль її мами врізався в шкільний автобус.

Натомість 26-річна мати дівчинки та учень з автобуса дістали незначні травми.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що загибла дитина була пристебнута до дитячого крісла, закріпленого системою ISOFIX, але шкоди дитині завдав планшет, що полетів їй в обличчя.

Хоча причину смерті офіційно ще не підтвердили, поліція заявила, що саме планшет, судячи з усього, спричинив серйозні травми голови.

"Це трагічна аварія, яка вселяє жах в усіх батьків, які дозволяють своїй дитині використовувати планшет або смартфон як забавку під час автомобільних подорожей", - каже Піт Вільямс, експерт з безпеки дорожнього руху компанії RAC.

"Раніше ми не чули про жодні такі інциденти, але важливо усвідомлювати, що на великій швидкості у випадку аварії будь-який твердий, незакріплений предмет всередині автомобіля, може стати смертоносною зброєю", - додає він.

Планшети та інші електронні прилади батьки зазвичай використовують, щоб зайняти своїх дітей під час подорожей автомобілем.

"Є обладнання, яке дозволяє прикріпити такі пристрої до спинок передніх сидінь. Батьки можуть використовувати його, щоб знизити ризики через незакріплені об'єкти, - пояснює Едмунд Кінг, президент Автомобільної асоціації. - Хоча ми не певні, що були інші схожі випадки, і виглядає, що це випадковий інцидент".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні