У Луцьку біля Старого ринку використовуватимуть ділянку як парковку

0
4
У Луцьку біля Старого ринку  використовуватимуть ділянку як парковку
У Луцьуку Біля Старого ринку на вулиці Глушець використовуватимуть ділянку для паркування автомобілів, а не для торгівлі.

Про це стало відомо під час 47-ї сесії міської ради 26 вересня, повідомляє «Перший».

Підприємця зобов’язали до 10 жовтня поінформувати всіх, хто працює на торгових рядах на вулиці Глушець, про можливість торгувати на інших ринках міста або на базарі в селі Рованці (район вулиці Боженка).

Проект рішення розробили у зв’язку з оголошенням всеукраїнського конкурсу на кращу концепцію облаштування території у межах Старого
міста, а також щоб впорядкувати територію на вулицях Глушець та Замковій, забезпечити вільне переміщення пішоходів та транспорту.

Раніше рядам надали статус ринку, аби суб’єкти господарювання сплачували податковий збір. Зараз же почав діяти новий Податковий кодекс, який цього не передбачає.
Відповідно до проекту рішення призначення ділянки – денна автопарковка.

Депутати підтримали проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні