Директором центру туризму став майданівець без відповідного стажу

2
-4
Директором центру туризму став майданівець без відповідного стажу
Директором Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти та науки Волинської ОДА призначили Богдана Бальбузу.

Відповідне рішення ухвалили на сесії Волиньради сьогодні, 26 вересня, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost".

Голова Волиньради Ігор Палиця запропонував одразу перейти до голосування. Натомість депутат Святослав Кравчук зауважив, що нещодавно в пресі озвучували про невитриману вимогу із положення – наявність 3-х років педагогічного стажу.

«Якщо ми хочемо, щоб ця людина була керівником, давайте ми внесемо змыни в положення, як Верховна Рада призначала Луценка – внесла зміни в положення і призначила Луценка, так само і тут... Якщо ні, то буду голосувати проти, бо це не по закону», – мовив Кравчук.

Нагадаємо, у Центрі туризму, спорту та екскурсій не хочуть, аби Бальбуза очолив заклад.

Палиця попросив прокоментувати цю інформацію. Однак керівника профільної комісії не було на засіданні та члени комісії запевнили, що рішення комісії щодо Бальбузи було позитивним. Тож Палиця припустив, що якби були якісь перестороги, його кандидатуру просто б «не пропустили».

«Нам роздали матеріали, як бачить розвиток Бальбуза, як він працював на попередній посаді – хлопець дійсно перспективний, я пропоную зараз проголосувати. Якщо ми зрозуміємо, що треба виправити положення, ми виправимо положення на наступній сесії», – мовив Палиця.

На підтримку кандидатури Бальбузи висловилися й інші депутати – мовляв, він пройшов Майдан та війну, користується авторитетом.

«То призначте своїм розпорядженням», – запропонував Кравчук. За його словами, не можна створювати прецеденту під час призначення керівників комунальних закладів.

Однак врешті-решт вирішили, що питання можна буде врегулювати потім. Тому депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру Бальбузи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та й без відповідної освіти :( два приватних ВНЗ - це не освіта...
Відомості про освіту: Освіта Вища, 2009-2013 – Луцький гуманітарний університет. Факультет журналістики, бакалавр. 2013-2015 – Міжнародний економіко гуманітарний університет, Рівне. Факультет журналістики, магістр.
Відповісти
Проблема не в стажі чи освіті, тут проблема зарита політикою. Дуже шкода, що вже й освітянські посади ділять політики різних ешелонів. Навіть не хочуть задуматись про наслідки і зовсім не матеріальні, а навчально-виховного характеру для дітей. Наших дітей, бо їхні (хто приймає рішення) вже повиростали Хочеться вірити, що з приходом нового керівника дитячий туристично-спортивний напрямок буде процвітати в області, але мало віриться у це, оскільки жодного заходу ЦТСЕ відповідного напрямку Бальбуза не відвідував і уявлення не має, що як робиться. Як можна керувати підйомним краном, не знаючи які ричаги з кнопками вмикати ? Тому моя думка, що перетвориться ЦТСЕ на обласний центр патріотичного виховання з стройовим ходом і запалюванням фаєрів. Лише хочу побажати удачі та терпіння всьому трудовому колективу, думкою якого просто проігнорували.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні