Волинян закликають допомогти 14 бригаді

3
1
Волинян закликають допомогти 14 бригаді
Мешканців Володимира-Волинського закликають допомогти військовослужбовцям 14-ої ОМБР зустріти свято 14 жовтня у відремонтованих казармах.

25-го вересня заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський розповів, що до виконавчого комітету міської ради звернулося командування 14-ої ОМБР з проханням допомогти придбати господарські товари, запчастини, матеріали для ремонтних робіт, - повідомляє БУГ.

Допомогти зібрати необхідні матеріали і кошти просять також громадян.

“Цього року військовослужбовцям допомагали неодноразово. Для потреб ЗРП на двох попередніх сесіях депутати виділили 300 тисяч гривень для ремонту боксів, у яких зберігається військова техніка. На звернення місцевого військового комісаріату виділили майже 200 тисяч для проведення ремонту системи опалення. Старий котел, якому більше 30-ти років, вийшов з ладу", - зазначив він.

"Питання системи опалення потрібно було вирішувати, адже у будівлі працюватиме призовна комісія. У нас в місті дислокується 14-та бригда. Керівництво її звернувся з переліком матеріалів, які необхідні для облаштування побуту військовослужбовців у казармах. Звертаємося до підприємств і установ міста, до громади з проханням долучитися до збору коштів на ці побутові потреби і завершення ремонту у казармах. Значна частина коштів, розраховуємо, буде зібрана і в рамках відзначення Дня захисника ми зможемо привітати і дати можливість захисникам почуватися комфортно”, – розповів Олег Свідерський.

Кошти на матеріально-технічну підтримку 14-ої ОМБР можна перераховувати виключно на офіційний банківський рахунок бригади за реквізитами: в/ч А1008, м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 265, МФО 820172, Код ЄДРПОУ 26614751, р/р 31256630089236 в УДКСУ Волинська область.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свiженьке !
Відповісти
Військовий податок не відмінено тому ВСІ люди допомагають! Військовий бюджет який і знову до людей звертаються? Може досить красти???
Відповісти
А що вже відмінили військовий податок?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні