Школа-інтернат у Володимирі стане ліцеєм

0
3
Школа-інтернат у Володимирі стане ліцеєм
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат стане ліцеєм.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 вересня, - інформує ІА Волинські новини.

Депутати розглянули питання щодо подальшого фінансування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Начальник управління освіти, науки і молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна зазначила, що заклад дотримався умов, що дозволяють повернути пряме фінансування з обласного бюджету.

На розгляд депутатів під час сесії виносять три рішення щодо цього закладу, окрім передачі його в оперативне управління та на фінансування управлінням освіти, науки та молоді, реформування закладу у звичайний профільний ліцей та приєднання до нього Сенкевичівської школи-інтернату. Школу-інтернат перейменують у Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» Волинської обласної ради.

Заклад, з її слів, продовжить працювати як профільний ліцей, заклад освіти для дітей з території області, де відбуватиметься підготовка учнів старшої ланки. У Сенкевичівській школі готуватимуть учнів початкової ланки, тому що це єдиний заклад для дітей з родин, що потрапили у скрутне становище. Кошти на фінансування закладу закладені до кінця року.

Директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк зауважив, що питання варто розглянути перед затвердженням змін до обласного бюджету, адже з 1 листопада для ліцею передбачили фінансування з обласного бюджету.
Теги: школа, ліцей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні