--> Біля луцької школи №27 встановлять «лежачих поліцейських» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля луцької школи №27 встановлять «лежачих поліцейських»

0
7
Біля луцької школи №27 встановлять «лежачих поліцейських»
Біля школи № 27 у 55-му мікрорайоні Луцька встановлять штучні обмежувачі швидкості.

Про це повідомили у Луцькраді, відповівши на петицію про встановлення двох «лежачих поліцейських» на вулиці Липинського біля садочка № 40, а також встановлення знаку «Стоянка заборонена» на вулиці Гончара, біля центрального входу у школу-ліцей, пишуть Волинські новини.

Відповідна петиція набрала 306 підписів із 300 необхідних на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Зокрема, автор петиції Віктор Смолярчук зауважує, що водії ігнорують правила дорожнього руху і встановлені знаки обмеження швидкості.

«Нарешті завершено будівництво 27-ї школи у 55-му мікрорайоні міста і з вересня за парти цього навчального закладу сідає понад 500 маленьких лучан. Влада міста подбала і про хороші дороги до школи та садочка №40, що розміщений по сусідству», – йдеться у тексті петиції.

«Так у минулому році капітально відремонтована вулиця Липинського, цьогоріч – вулиця Гончара. Однак при ремонті вулиці Липинського не було передбачено встановлення «лежачих поліцейських», – пише Смолярчук.

«На жаль, культура водіння автомобілів в луцьких автолюбителів дуже низька і вони, не зважаючи на встановлені знаки обмеження швидкості та позначені пішоходні переходи на цій ділянці дороги постійно перевищують дозволену швидкість і наражають на небезпеку діток, що відвідують садочок та учнів школи-ліцею № 27», – зазначається в петиції.

Разом з тим, у тексті петиції автор зазначає, що на загальнобатьківських шкільних зборах батьки прийняли рішення звернутись з клопотанням до влади міста щодо встановлення двох «лежачих поліцейських» на вулиці Липинського біля садочка № 40, а також встановлення знаку «Стоянка заборонена» на вулиці Гончара, біля центрального входу у школу – ліцей.

На це у Луцькраді зауважили, що наразі на замовлення департаменту житлово-комунального господарства завершується виготовлення кошторисної документації.

Після виготовлення кошторисної документації та визначення підрядної організації будуть розпочаті роботи по влаштуванню елементів примусового зниження швидкості транспортних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні