Чи готовий Луцьк до опалювального сезону

0
2
Чи готовий Луцьк до опалювального сезону
Директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, чи готовий Луцьк до сильних морозів.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцької міської ради у вівторок, 25 вересня.

Зокрема, директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла про те, що з метою своєчасної і якісної роботи в опалювальному періоді, на підприємстві були затверджені заходи з підготовки теплового господарства.

«Були проведені роботи по влаштуванню АСКОЕ в 4-х котельних. Йдеться про котельні на вулиці Гулака Артемовського, 20, Загородньої, 3а, Арцеулова, 3а, Вавілова, 6 на суму 132, 1 тисячі гривень.

Також було придбане обладнання та завершуються роботи по влаштуванню АСКОЕ ще на 3-х котельнях, що на вулиці Потапова, 10, Задворецькій, 13, Відродження, 15б вартістю 136 тисяч гривень», - розповіла Валентина Малютіна.

Вона додала, що на 9-ти ділянках теплових мереж замінили сталеві електрозварюварні труби протяжністю 1677 метрів.

«Ремонтні роботи на теплових мережах виконані на суму 4055, 0 тисяч гривень, а поточний ремонт котелень та ЦТП, профілактичні роботи на теплогенеруючому обладнанні вартувало 2997, 8 тисяч гривень», - сказала директорка підприємства.

Окрім цього, для покращення послуги теплопостачання підприємством було придбано та змонтовано шість теплообмінників на ЦТП по вулиці Кравчука, Молоді, Київський майдан, Глушець та на котельню, що на вулиці Коцюбинського на суму 337, 9 тисяч гривень, а також насосного обладнання на суму 573, 3 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні