Учителям піднімуть зарплату

2
-1
Учителям піднімуть зарплату
У 2019-му вчителям піднімуть зарплату на 9%.

Про це пише Gazeta.ua.

"Це, очевидно, недостатнє підвищення заробітної плати. Я сподіваюся, що в процесі доопрацювання бюджету в парламенті нам вдасться отримати великі преференції для освіти. Але все ж деяке збільшення зарплати відбудеться", - заявила міністр освіти Лілія Гриневич.

У проекті бюджету на наступний рік на модернізацію шкіл заклали 1 млрд грн

"Коли я йшла на посаду міністра, єдина умова, яка була для мене важливою, - це інвестиції в реформу. Інакше здійснити її просто неможливо. Це велика перевага, що прем'єр-міністр і члени уряду розуміють важливість змін, які ми робимо. Саме тому, незважаючи на всі складнощі бюджету наступного року, ми все ж заклали інвестицію на наступний рік", - розповіла міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засуньте собі в дупу свої 9%...
Відповісти
Цього року було введено нову українську школу і в бюджеті закладені кошти на модернізацію шкіл. Але чомусь робити ремонт в школі я мала за свою вчительську зарплату. Нам на нашу школу ніяких коштів не видали, казали, що дадуть парти і тих не має. То на що ви виділяєте ще 1 млрд грн.? Щоб вкрасти кошти з державного бюджету і написати, що все це на школи?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні