Скандал на конкурсі «Міс Україна 2018»: переможницю позбавили звання

0
0
Скандал на конкурсі «Міс Україна 2018»: переможницю позбавили звання
Переможницю конкурсу краси "Міс Україна-2018", 23-річну киянку Вероніку Дідусенко дискваліфікували, тож вона втратила свій титул.

Про таке повідомляє 5 канал із посиланням на оргкомітет конкурсу.

Як стало відомо, дівчина надала неправдиву інформацію під час реєстрації на конкурс. Тож тепер доведеться обирати нову "Міс Україна".

"Вероніка Дідусенко надала недостовірну інформацію, підтверджуючи, що не перебувала в шлюбі і не має дітей. У зв’язку із цим найближчим часом тим самим складом журі буде переобрано "Міс Україна-2018". Оголошення імені нової "Міс Україна-2018" відбудеться під час телеверсії фіналу конкурсу краси "Міс Україна - 2018" у неділю, 30 вересня", – поінформували в оргкомітеті.

Зауважимо, що вимоги до участі у конкурсі такі: учасниці не мають перебувати у шлюбі та мати дітей.

Як виявилося, вже після проведення конкурсу організатори отримали підтвердження того, що Вероніка була заміжня і в неї є дитина. Про сімейний стан конкурсантки організаторам уже після закінчення конкурсу повідомили журналісти, які проживають в одному районі з Дідусенко.

Нагадаємо, Волинь на конкурсі краси "Міс Україна 2018" представляли 23-річні Мирослава Буденчук та Наталія Оверчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні