Чому в оселях лучан не було води. ВІДЕО

0
5
Чому в оселях лучан не було води. ВІДЕО
У Луцьку через шквальний вітер частина містян залишилась без води.

У Луцькводоканалі кажуть: усе через негоду, яка прокотилася містом 24 вересня, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Вітер пошкодив лінії електропередач, що живлять помпи водозаборів.

"Близько пів дев'ятої зникла напруга на майданчику Дубнівського водозабору. Автоматично були відключені артсвердловини в районі села Підгайці, Крупа, Рованці. Відповідно, подача води була призупинена." - розповідає головний інженер КП "Луцькводоканал" Сергій Строк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шквальний вітер та повалені дерева: Луцьком пройшовся буревій

У більшості мікрорайонів міста водопостачання відновили ще до обіду. Проте, комунальники продовжили перевіряти ймовірні пошкодження. Станом на 14 годину в місті лишалися без води декілька будинків через пориви водопровідних труб. Зокрема, другу добу потерпають мешканці вулиці Задворецької.

"За метр від пориву знаходиться білборд, дерево. Це все ускладнює роботи. Ще цей вітер. який ми бачимо. при таких вітрах заборонено працювати на висоті. Ну то питання не наше, питання власника білборда." - додає Сергій Строк.

Власник білборда на свій страх і ризик погодився на тимчасовий демонтаж рекламної площини. Відтак, комунальники обіцяють ліквідувати порив до вечора.

Наразі без води лишаються два будинки на вулиці Максима Кривоноса. Їх не під"єднали до мережі, яку нещодавно оновлювали. Мешканці не встигли попередили будівельників, тому їхні будинки пропустили. Нині чекають на потрібні деталі. Питання обіцяють залагодити за день-два.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На луцькій вулиці дерево впало на дах будинку

Ще один порив ремонтують на вулиці Героїв УПА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні