Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»

0
1
Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»
Тридцять п’ятий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 24 вересня.

У ньому ви прочитаєте:

«Як дуже хочеться, то можна». У Луцькій міськраді розповіли, як отримав керівну посаду син відомого пастора.

«Скандал на рівному місці чи піар на дитині?» Галас про те, що в сільській школі брата учасника АТО пересадили за стару парту, бо його батьки не здали гроші на нову, зчинив у соцмережі один відомий громадський активіст. Злі язики стверджують, що в такий спосіб він хотів попіаритися. Видання «Волинь24» вирішило розібратися, чи справді вимагали у багатодітної матері гроші на ремонт парт, чому Олена Стащук відмовилася долучитися до збору коштів, звідки взялася у класі зайва парта, яка, зі слів активіста, не придатна для навчання, та чи дійсно класний керівник принизила семикласника.

Вживаних тролейбусів зі Швейцарії не купуватимуть. Гроші обіцяють «перекинути» на реабілітаційний центр для атовців.
«Свободівець» складає мандат депутата Луцької міськради».
«Керівництво прокуратури зазнало змін».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження, друкує звіт про черговий матч футбольної команди «Волинь».

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні