--> У луцькому «ПортСity» - ексклюзивні бренди* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому «ПортСity» - ексклюзивні бренди*

0
1
У луцькому «ПортСity» - ексклюзивні бренди*
Знаєте, чим особливий ТРЦ «ПортCity»? Відкриємо для вас стильну таємницю.

У ТРЦ «ПортCity» ви можете знайти іноземні ексклюзивні бренди. Кожен з брендів вирізняється: якістю матеріалів та фурнітури, оригінальністю фасонів та обмеженим тиражом колекцій.

Хочете бути оригінальними і не слідувати «mass market»? Тоді обирайте:

«ISABEL GARCIA», 3 поверх. Саме у цьому магазині ви можете знайти витончені вечірні сукні, які гарантують захоплюючі погляди чоловіків та заздрісні – жінок. Хочете бути неперевершеними? Ми відкрили для Вас таємницю, де знайти ексклюзивну сукню, яку більше ніде не можна купити у нашому місті. Насичені кольори, незвичайний фасон та оригінальний підхід у використання матеріалів – це те, що Вам потрібно цієї осені.

«BATTY BARCLAY», 3 поверх. Тут ви можете знайти жіночий одяг на всі випадки життя. Ви можете підібрати для себе брюки в стилі «бойфренд», елегантну довгу блузку, приталений блейзер, трикотажний твінсет, пряму або розкльошену спідницю, ажурну накидку або болеро, а для урочистих випадків - оригінальне маленьке плаття або гламурний вечірній туалет.

«GUITAR», 2 поверх. Хочете підкресити свій шарм через одяг? Обирайте «GUITAR». Бренд створює одяг, враховуючи потреби та особливості фігури жінок. Крім джинсів та брюк ідеального крою, «Guitar» щосезону пропонує широкий вибір повсякденного та святкового одягу, ділових костюмів, розкішну спортивну лінію та ефектні аксесуари. Також у магазині можна знайти модні бренди «GIZIA», «AELLIS», «INVITO».

«DODONA», 2 поверх. Шукаєте нове стильне пальто або шубу? У цьому магазині ви можете знайти шикарні варіанти. На усіх виробах використовується тільки справжнє каміння Swarovski. Також у магазині можна купити норкові шуби бренду «BLACK LAMA», які продаються лише з аукціону. Одяг пасує жінкам будь-якого віку, а розмірний ряд від 42 до 56.

«IMPERIAL», 1 поверх. Італійський бренд одягу, для панянок, що акцентують увагу на якості та стилістичній оригінальності. Кольорова гама пальт та суконь різноманітна - від пастельних до яскравих.

«NAF NAF», 1 поверх. Асортимент колекцій відображає сучасні тенденції в одязі як для ділових дам, так і для молодих модниць. Любите легкий ажурний одяг? Подобається французька витонченість? У «NAF NAF» ви маєте шанс створити ідеальний жіночний образ.

«MEDISINE», 1 поверх. Марка чоловічого та жіночого одягу та аксесуарів, що представляє популярний стиль «street casual». Любите екстравагантність та оригінальність? Персонажі міфів і коміксів, історичні особистості, ацтекські орнаменти, стріт-панк , поп-арт, космічні мотиви, образи флори і фауни, елементи ренесансної гравюри та живопису - ось такий коктейль, враховуючи назву бренду, мікстура від депресій і щоденної рутини.

«CLAIRS», 1 поверх. Ексклюзивну біжутерію у місті Луцьк ви можете знайти у «CLAIRS», причому бренд пропонує її, як молодим жінкам, дівчатам, так і дітям за доступною ціною.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні