На Запорізькій АЕС - аварія

1
4
На Запорізькій АЕС - аварія
На Запорізькій АЕС через збій в системі екстрено відключили енергоблок.

Як Strou.net повідомили в прес-службі НАЕК «Енергоатом», енергоблок був терміново відключений від загальної мережі через серйозний дефект трубопроводу автономного контуру в Третьому головному насосі, що забезпечує циркуляцію.

На місце події викликали бригада інженерів, які приступили до роботи.

За даними компанії, ремонт пошкодження енергоблоку займе не менше п'яти днів. Найближча дата перепідключення енергоблоку - 28 вересня. На даний момент працює три з чотирьох енергоблоків загальною потужністю в 2730МВт.

Відзначається, що радіаційний фон в зоні розташування ЗАЕС та на території навколо станції радіусом 3 км становить 8-12 мікрорентген на годину. Цей показник відповідає природним показниками радіаційного фону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- ідіть у церкву, дайте попу на лімузин, і він попросить у кого треба, щоб усе було добре! Хоча так, любий із влади вам так само нашкодить!(«допоможе»)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні