У луцькому музеї експонують зображення пеніса

1
-7
У луцькому музеї експонують зображення пеніса
В Музеї сучасного мистецтва Корсаків, що з 24 серпня працює у КРЦ «Адреналін-Сіті», експонується виставка робіт львівського художника Олега Сусленка. Його твори не схожі традиційні картини художників. Тут є велике зображення пеніса під назвою «Big Ben».

В інтерв’ю виданню «Волинь24. Life» Олег Сусленко, який працює викладачем Львівської національної академії мистецтв розповів, що він хотів показати, створюючи «Біг Бен».
Поціновувачка творінь Сусленка у Музеї сучасного мистецтва Корсаків
Поціновувачка творінь Сусленка у Музеї сучасного мистецтва Корсаків

«Твір «Біг Бен» був створений у далекому 2011 році. Він закриває доволі довгий період у моїй арт-практиці, який був присвячений насамперед проблемі підліткового статевого виховання. Зокрема, такому явищу, як мастурбація. В соціумі це питання переважно регулює суспільна мораль, християнська етика та масова культура. І відбувається це досить брутальним, антигуманним способом. Свого часу я присвятив багато робіт темі правил сексуальної поведінки в соціумі, але зараз мене цікавлять вже зовсім інші теми», – зазначив львівський митець.

Побачити цей та інші твори представника сучасного мистецтва і прочитати інтерв’ю з ним можна тут.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що Зоя Михайлівна, Марічка надихнула вас на члени а так кричали на неї до усрачки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні