На Волині крадії-рецидивісти виносили з квартир усе

0
4
На Волині крадії-рецидивісти виносили з квартир усе
На Волині засудили крадіїв-рецидивістів.

Луцький міськрайонний суд 18 вересня виніс вирок двом рецидивістам, які нападали на квартири, погрожуючи власникам пістолетом, - повідомляє Конкурент.

Події відбувалися у 2016-2017 роках. Під час першого встановленого епізоду, один із обвинувачених разом із ще одним невстановленим спільником проникнули в квартиру, де наставили на господиню пістолет. Викрали 300 доларів, 5 тисяч гривень, коштовності, техніку та навіть парфуми.

Пізніше свої злочини обвинувачувані повторили у інших квартирах у Володимир-Волинському ще кілька разів. Щоправда, не кожного разу на місці заставали господарів. Однак зловмисники викрадали навіть дитячу ляльку, жіночі колготки та шампунь для волосся.

Обидва злочинці вину визнали. Вони вже мали проблеми із законом та мають на утримані по двох неповнолітніх дітей. Чоловіків засудили до 4 та 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні